2018. Renault Megane RS bez maske


Renault ne može da se oporavi od konstantnih curenja informacija i fotografija novog modela Megane RS, sa nove tri, koje su pronašle svoj put do interneta, pre zvaničnog predstavljanja automobila...

Fotografije koje su došle ljubaznošću jedne publikacije, prikazuju prednju stranu, zadnju i nešto karoserije sa strane proizvodnog automobila koji je finiširan u svetlo crvenoj boji.

Ovo je takođe prvi pogled na prednji deo ovog kompakta koji tek treba da izađe, a na njemu se nalazi komplet karakterističnih LED maglenki i daleko agresivniji branik koji se savršeno slaže sa srebrnim akcentima na njegovim donjim delovima. Kao što je očekivano, 2018. Renault Megane RS model je neštto širi od prethodnog zahvaljujući kompletu sportskih amortizera.


Da li je u pitanju deo marketinške politike ili neko namerno pokušava da sabotira predstavljanje novog modela francuskog brenda, ali činjenica ostaje da smo do sada već mogli da vidimo zadnji deo automobila, koji je "procureo" prethodnog puta, a na njemu smo videčli veliki difuzor koji pruža dodatnu silu potiska i predstavlja domaćina jednoj velikoj izduvnoj cevi pravougaonog izgleda smeštenoj u sredini. Dodatni otvori za vazduh takođe mogu biti primećeni na zadnjem braniku.

Za novi Renault Megane RS se smatra da će doći na tržište napajan turbo dvolitarskim benzinski motorom koji poseduje oko 300 ks, koji su povezani sa šestostepenim manualnim menjačem duplog kvačila. Šasija će sadržati besprekornu verziju kompanijinog poslednjeg sistema upravljanja na zadnjoj osovini, diferencijal ograničenog proklizavanja, veoma naprednu aerodinamiku i naravno, sportsko vešajne tjunirano u odeljenju Renault Sport-a.


Zvanično predstavljanje modela 2018. Renault Megane RS planirano je za 12. septembar na frankfurtškom sajmu automobila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group