2018. Nissan Murano dolazi sa novim tehnologijama i cenom

Više slika

Više slika

Nissan Murano model ulazi u završnu fazu i potpuno je spreman za sledeću godinu, dok dolazi zajedno sa brojnim poboljšanjima i nešto višom cenom…

Varijanta sa ulaznog dela segmenta, Murano S startuje sa cenom od 30.550 dolara, što predstavlja uvećanje za 780$. Iako je novi krosover nešto skuplji od prošlogodišnjeg modela, opremljen je asortimanom novih karakteristika koje uključuju sisteme sigurnosnog kočenja i inteligentne sisteme upozorenja na čeoni sudar. Vozači takođe mogu pronaći i redizajniranu centralnu konzolu, opremljenu sa osmoinčnim NissanConnect informativno zabavnim sistemom i GPS navigacijom kao i Android Auto i Apple CarPlay kompatibilnostima.

Murano SV model startuje sa cenom od 33.850 dolara, a poseduje sistem upozorenja i detekcije saobraćaja u raskrsnicima. Svi potencijalni kupci SV Premium paketa sada mogu očekivati inteligentan sistem kontrole krstarenja.

Murano SL varijanta modela koja startuje sa cifrom od 38.250 dolara, prenosi sve do sada pomenute tehničke karakteristike i uključuje automatsko podizanje vrata gepeka pokretom. Ostale promene uključuju novi stakleni krov i Midnight Edition paket koji pruža dodatni sadržaj za krovne elemente.

Konačno, Murano Platinum startuje sa cenom od 41.980 dolara i dolazi opremljen sa najnovijim poklopcem gepeka koji se aktivira pokretom kao i duplim panelima šibera na krovnoj konstrukciji koji sada dolaze kao standard.

2018. Nissan Murano trenutno se nalazi u prodaji, dok su sve varijante nove linije opremljene V6 motorima zapremine 3,5 litara koji proizvode 260 ks i 325 Nm obrtnog momenta. Ovi motori povezani su sa Xtronic transmisijama koje mogu biti opciono uparene sa sistemima pogona na svim točkovima, dok su varijante sa prednjom vučom uključene kao standard na određenim tržištima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group