2017 Subaru Forester

Više slika

Više slika

Subaru će uskoro otkriti osveženi Forester, na sajmu u Tokiju 28og oktobra...

 

Japanska kompanija je uvek imala automobile koji su bili cenjeni zbog sigurnosti i praktičnosti, a Forester je pravi primer za to. Ipak, Subaru je odlučio da je vreme da se osveži ovaj model. 

Nemojte da očekujete mnogo izmena na eksterijeru, pošto revizija dolazi sa sitnim stilskim promenama. Prednji deo je redizajniran, pa sada auotmobil više izgleda kao SUV, a zadnja svetla sada imaju donekle drugačiji oblik. Kao što Subaru ističe, novi dizajn je prihvaćen kako bi se dobilo na utisku širine. 

Enterijer je dobio unpređenu instrument tablu, LCD ekran i grejače zadnjih sedišta, dok je koža korišćena na instrument panelu pa se dobio sportski izgled visokog kvaliteta. 

Izmene su napravljene i na sigurnosnim sisitemima, pa Forester sada dolazi sa poslednjom generacijom ovih sistema iz Subarua. 

U početku će biti u ponudi samo u Japanu, ali se očekuje i na drugim tržištima. Na domaćem tržištu će dolaziti sa 2.0 Boxer motorom, u turbo i "običnoj" varijatni, povezan na CVT prenose, kao i na šestostepeni manuelni prenos za bazični 2.0 model. Cene kreću od 1 990 000 jenda, što je nešto preko 15 000 €. 

O.R:



Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group