2017 Subaru BRZ

Više slika

Više slika

Ranije danas su se pojavile glasine o osveženoj verziji 2017 Subaru BRZ modela, sa unapređenim upravljanjem, dodatnom snagom i nekim stilskim detaljima, a sada evo i fotografija...

 

Većina unapređenja i detalja sa 2017 BRZ modela su zajedničke sa modelom Scion FR-S koji će se prodavati Toyota 86, nakon što je je Scion brend otišao u istoriju. 

Subaru obećava unapređene performanse za svoj model sa šestostepenim manuelnim prenosom, zajedno sa dodatnih 5ks  i povećanim obrtnim momentom iz 2.0L boxer motora. Redizajniran je izduvni sistem, kao i sistem za unos vazduha. Automatik verzija je zadržala 200ks i isti obrtni momenat. 

Svi modeli su dobili unapređenu šasiju, zajedno sa vešanjem, kao i stabilizator, ojačanja i kontrolu stabilnosti. Start Assist sistem sprečava prevrtanje automobila i sada dolazi kao standard. 

Oni koji traže bolje upravljanje, mogu da se odluče za Performance paket koji je dostupan kao deo Limited verzije, sa šestostepenim manulenim prenosom i sa Brembo kočnicama, SACHS Performance amortizerima i 17oinčnim felnama. 

Kao i Toyota sa modelom 86, i Subaru je napravio suptilne promene u izgledu BRZ-a, uglavnom na prednjem delu sa redizajniranim branikom i farovima, koji sada dolazi sa DRL svetlima i opcionim LED svetlima za maglu, dok je pozadi dobio ista LED svetla kao 86 sa aluminijumskim spojlerom. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group