2017 Mercedes-Benz C300 4MATIC Coupe

Više slika

Više slika

Boravak u savršeno sređenom enterijeru Mercedes-Benz C300 4MATIC Coupe 2017 će gotovo sigurno svakome izmamiti osmeh na lice...

Ali, ti osmesi se veoma brzo pretvore u namrštene izraze jer onda kada automobil izađe na drum on oseća svaku rupu koja njegove putnike udara direktno u leđa.

Prvo što se čovek može zapitati jeste - da li je ovo sportski model? Naravno da nije, jer je ovo kupe opremljen sa četiri sedišta i dvoje vrata, dok se trenutno ipak nalazi u komfort modu. Veoma komplikovano. Njegovo ime implicira na lepotu uglađene vožnje, ali ipak nivoi buke i vibracije koji se mogu osetiti u kabini postaju toliko jaki da stvaraju nepodesno iskustvo između luksuzne ličnosti i stvarnosti ovog automobila.

Jedan od glavnih problema se nalazi ispod haube. C300 koristi isti motor sa 242 ks, dve litre zapremine i turbopunjačem, koji se može pronaći u modelu CLA, iako je u ovom slučaju matiran na tradicionalni sedmostepeni automatik menjač umesto transmisije duplog kvačila. Ovaj motor je dovoljan za 1.500 kg težak CLA, deluje kao da je 1710 kg težak C300 automobil ipak previše za njega. Pritiskanje gasa do poda vam donosi veliku buku njegova četiri cilindra i gotovo ništa više od toga, ostavljajući vas u čekanju većeg ubrzanja koje poprilično kasni.

Za razliku od motora, eksterijer modela C300 4MATIC Coupe je pozitivno zadivljujuć. Elegantni jezik dizajna S klase deluje veoma smisleno na kraćoj bazi točkova C rođaka i uspravne linije pružaju automobilu klasiku koja mu je preko potrebna. Nakon svega, ovo više nije ponuda kompanije Mercedes i serija odlazi u rang CLA opsega.

Uticaj S klase nastavlja da bude očigledan i u putničkoj kabini C300 kupe modela. Svaki dugmić, aksesoar i šav na besprekornoj koži dokazuju da su vredni luksuzne istorije ovog brenda. Svaka površina sugeriše na bogatstvo i pruža svojim vlasnicima iskustvo izvan postavljene cene od 45.575 $. Opcionalni Burmester stereo sistem na dalje uvećava brilijantno iskustvo koje pruža enterijer nudeći koncept kvaliteta zvuka koji je san svakog audiofila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group