2017 Audi Q5

Više slika

Više slika

Na Audijevom štandu, pored najočekivanijeg RS modela godine, RS3 Sedan, bio je i novi Q5, koji je otkriven pre dva dana, a ostaće tu do šesnaestog oktobra...

 

Audi je novoj generaciji Q5 modela dao novi izgled, koji donekle predstavlja Q7 manjih dimenzija. Unutra je kompletno nov 12.3 instrument klaster koji je dostupan kao opcija, a dolazi kao zamena za analogne satove. 

Audijev veći i lakši 2017 Q5 koristi MLB Evo platformu, koja je dostupna i u modelima A4 i Q7, a biće osnova i za narednu generaciju Audija A8. Arhitektura otvara mogućnosti dodavanja različitih motora, ali brand će za sada ponuditi samo ograničenu ponudu dizela i jedan benzinski motor. Kasnije dolazi i SQ5, a moguć je i RS. 

Potencijalni kupci će morati da sačekaju do početka naredne godine da bi poručili novo Q5 u Evropi, dok za sada nema informacija o cenama, a Nemci su otkrili da će osnovna varijanta imati cenu od 45 100€ na lokalnom tržištu. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group