2017 Alpina B7 xDrive

Više slika

Više slika

BMW nas još nije obradovao sa novim M7 modelim,ali je Alpina i dalje odlična alternativa sa B7 xDrive modelom...

 

Treća generacija ovog modela sa twin turbo V8 motorom, je povezana na osmostepeni Sport Automatic prenos sa Alpina Switch Tronic koji je napravljen u saradnji sa ZFom, a dolazis a impresivnih 592ks, između 5750 i 6250 obrtaja i sa 800Nmo obrtnog momenta. 

Brojke su postignute sa nekoliko tehničkih unapređenja kao što je usis, interkuler, turbo punjači, sportski izduvni sistem i druga. Stiže do 100km/h za 3,6 sekundi, a maksimalna brzina je 311kmh. 

Modifikacije su napravljene i na suspenziji, pa su sada tu podesivi amortizeri, aktivan roll bar i upravljanje svim točkovima. Automobil se kreće na 20oinčnim Alpina Classic točkovima, sa 255/40 napred gumama i 295/35 Michelin Performance pozadi. 

U ponudi se sva standardna i ne toliko standardna oprema za BMW 7. Pored toga, možete da se odlučite i za sportski volan, Timeless Piano, ili Myrtle Luxury Wood detalje, natpise Alpina B7, kao i za instrument tablu u full coloru. 

Ovaj model će biti predstavljen na sajmu u Ženevi, početkom marta, pre nego što ode na sajam u Njujorku. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group