2016 Toyota Fortuner

Više slika

Više slika

Nakon što je delimično primećen bez kamuflaže na transportnom kamionu pre nekoliko dana, 2016 Fortuner je uhvaćen kompletno bez kamuflaže...

 

Za one koji nisu upoznati sa Fortuner modelom, u pitanju je SUV verzija Toyotinog Hilux pikapa koji se nudi na određenim azijskim tržištima, uključujući Tajland, gde je i uhvaćen na fotografijama. 

Iako ima "grubu" osnovu, novi Fortuner ima moderan eksterijer koji je obuhvatio Toyotin novi dizajnerski pravac, neki bi rekli i Lexusov, u svim svojim elementima. 

Brošura koja se pojavila pokazuje i enterijer koji dolazi sa modifikovanom tablu iz Hiluxa, sa izmenjenim izgledom centralne konzole. Fortuner će moći da smesti do 7 putnika u tri reda sedišta. 

Očekuje se i ponuda motora iz modela Hilux, sa 2.8 turbo dizelom sa 177ks, manjim 2.4 dizelom sa 160ks i 400Nm, kao i 2.7 benzincem sa 164ks i na nekim tržištima verovatno i 4.0 278ks V6 benzinac.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group