2016 Mazda MX5 galerija

Više slika

Više slika

Da li je novi 2016 MX5 ND najbolja stvar za ovu liniju koja se desila od originalnog modela, je tema o kojoj će se raspravljati u narednom periodu...

 

Magazini šriom sveta se prvi put susreću sa Mazdinim novim roadster modelom sa 129ks 1.5 motorom i polako se mogu pročitati prve ktirite i hvalospevi, ovi drugi pogotovu, nešto pre testiranja koje dolazi u narednim mesecima. 

Posebne pohvale su otišle na račun gubljenja 100kg u kilaži u odnosu na model treće generacije, što ga čini samo 50kg težim od prvog, originalnog modela. 

"Mali" 1.5 motor se vrti preko 7000 obrtaja, ali testiranja pokazuju da vas neće "zalepiti" za sedište, što Mazda nije ni nameravala, jer je MX-5 vraćanje osnovama sportskih automobila za vozače koji će uživati u balansiranom osećaju, dobrom upravljanju i karakteru automobila. 

U ponudi će biti i jača 2.0 verzija motora, ali Mazda još uvek nije dala ovaj model na testiranje. 

Pored informacija i test vožnji, japanska kompanija nas je častila i sa galerijom fotografija ovog modela, kao i sa videom MX-5 na putu, koji možete da nađete u nastavku. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group