2016 Mazda CX-5

Samo nedelju dana nakon što su procurele fotografije iz brošure nove verzije JDM 2016 Mazda6 modela, isto se desilo i sa 2016 CX-5 crossoverom...

 

Skenirane fotografije prikazuju verziju za domaće tržište u Japanu, novog modela CX-5, ali nema razloga zašto se iste estetske promene ne bi primenile i na globalni model .

One obuhvataju oštriji prednji deo zajedno sa novom rešetkom i 5 horizontalnih linija, drugačija prednja svela, otvore za maglenke, kao i nove točkove i zadnji deo. 

To je sve što može da se vidi sa ovih fotografija, osim ako ne umete da čitate japanski, onda nam prenesite šta piše. Šta će se nalaziti ispod haube još uvek nije poznato. 

Da li ćemo ovaj model videti u Los Anđelesu ovog meseca? Moguće je, pošto je Mazda najavila premijere tri vozila, a jedan od njih bi lako mogao da bude manje CX-3 crossover, tako da ostaju dva mesta upražnjena. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group