2016 Jaguar XF debituje u NY

Jaguar je prikazao prve fotografije i video sledeće generacije XF modela, pre debitovanja koje se očekuje 24og marta na online, a nastavlja se na sajmu u Njujorku...

 

Fotografija enterijera ne otkriva previše, dok se na fotografiji enterijera vidi cela kontrolna tabla. Vidi se ista stilska tema kao kod novog XE modela, sa premijum osećajem zbog boljih materijala i više detalja.

Ian Callum je o ovom modelu rekao:

"Verujem da je novi XF će biti najlepši automobil u svojoj klasi. Elegantan, zgodan i sa proporcijama koje daju osećaj integriteta. XF će ostati veran dugoj tradiciji sportskih Jaguar modela".

 Dizajniran je od nudel, a dolazi sa osnovom iz Forda i postaje drugi model ovog brenda koji koristi novu arhitekturu iQ, za koju se veruje da će ovaj model osloboditi čak 100kg. 

Jaguar nije podelio nikakve informacije o motorima, ali se očekuje da će 2016 XF ponuditi novu generaciju turbo Ingenium motora za osnovne verzije, a V6 i V8 za jače. Najjači model će dolaziti sa V8 motorm sa oko 600ks.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group