2016 Honda Pilot

Više slika

Više slika

Honda je objavila sve detalje kao i galeriju fotografija novog modela za 2016. godinu, Pilot...

 

Prodaja ovog modela je početla pre dva dana u Americi sa početnom cenom od 29 995 dolara.

Nova Honda Pilot je u ponudi sa jednim motorom, 3.5 VTEC V6 benzince koji da je 280ks i 355Nm obrtnog momenta. Ova jedinica može da se poveže na standardni šestostepeni automatik, ili opciono na devetostepeni automatski prenos. Dostupan je sa pogonom na 2 i četiri točka. Potrošnja je 10,2 litara na 100 kilometara za pogon na 2 točka i devetostepenim prenosom, što je malo poboljšanje u odnosu na aktuelni model za 2015. godinu. 

Ekonomičnost je uglavnom postignuta sa smanjenjem težine u odnosu na prethodnu generaciju Pilota, koja je preko 130 kilograma, a ostatak preko unapređene aerodinamičnosti i drugih izmena. 

Prostora ima za osam putnika, a enterijer je daleko boljeg kvaliteta, kao i komfora. Tu je Elite verzija koja nudi 20oinčne felne i gume, ventilirajuća prednja sedišta, drugi red sedišta sa grejanjem, volan sa grejanjem, panoramski krov, kao i druge premijum detalje iz Hondine ponude. 

Pilot takođe dolazi sa poslednjom generacijom Honda Sensing sigurnosnog sistema i sistemima za pomoć vozaču. Ovo obuhvata LaneWatch display, Collision Mitigation Braking System, Lane Departure Warning, Forward Collision Warning, Lane Keeping Assist System, Adaptive Cruise Control, kao i dve nove tehnologije - Road Departure Mitigation (RDM)sistem i Rear Cross Traffic Monitor.

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group