2016 Chevrolet Cruze

Velike vesti za GM u Šangaju, kompaniju koju su pokrenuli zajedno sa SAIC Motors, jer su danas u Pekingu predstavili novu verziju Chevrolet Cruze-a za 2016...

 

GM kaže da je novi Cruze razvijen od strane globalnog R&D tima, ali su ponovili da je u pitanju model za kinesko tržište, a da će verzija za američko, koja stiže za 18 meseci, biti drugačija. Moraćemo da sačekamo i  vidimo šta će to značiti u praksi.

Novi CDM(Chinese Domestic Market) Cruze je nov dizajn, na novoj platformi, a GM kaže da je cilj bio da se postavi novi stadardi u potrošnji, upravljanju i tehnologiji. 

Ispod haube, Cruze je prvi model koji dolazi sa novim Ecotec motorom koji je razvio GM u saradnji sa SAICom. "Dostupan je sa 1.4L turbo motorom, ili prvim 1.5L atmosferskim". 

Cruze će ponuditi 3 različita oblika prenosa, novi DCG sedmostepeni prenos, novi šestostepeni menjač razvijen u Evropi i S6 treće generacije sa šest brzina, a GM obećava poboljšanje potrošnje do 21% u odnosu na prošli model.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group