2015 Nissan Frontier

Nakon serije teasera, Nissan je konačno otkrio novi Frontier, ili Navaru na nekim tržištima, što je 12a generacija ovog kamioneta...

 

Nissan tvrdi da nova Navara ima manju potršnju zbog ekonomičnih motora kao i smanjenje mase. Takođe, izgleda daleko bolje sa V-motion motivom sa novom prednjom rešetkom, redizajniranim LED farovima, kao i hromiranim svetlima za maglu.

Nissan je postavio krov niže nego na bilo kojoj verziji do sada, automobil je viši, dok je gepek prostraniji. Navara se nudi u više oblika karoserije, kao i sa nekoliko opcija pogona. Tu je i pogon na sva četiri točka, kao i na dva. 

Unutra, Navara ima redizajniranu tablu, sa multifunkcionalnim volanom, a tu je i aluminijumski finiš.

Nova Nissan Navara je u ponudi sa unapređenom verzijom 2.5 dizelom i 2.5 benzincem. Drugi je dostupan u dve verzije, sa 161ks i 188ks, sa maksimalnim obrtnim momentom od 403Nm i 450Nm.

Ekonomičnost je unapređena za 11% u odnosu na prošli model. Prenosi obuhvataju sedmostepeni automatik i šestostepeni manuelni menjač. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group