2015 Mercedes-Benz S-Class Coupe

2015 S-Class Coupe će imati svoj debi na Sajmu automobila u Ženevi, 6. marta, a isporuke kupcima će početi u drugoj polovini godine.

U cilju da vizuelno bude drugačiji od svog prethodnika, S-Class Coupe dolazi sa nizom trikova, uključujući set farova koji imaju i Swarovski kristale. Kristali (17 ugaonih) se koriste za dnevna svetla, dok je 30 okruglih kristala korišćemo za pokazivače smera.

Još jedna karakteristika nalazi se na vrhu automobila, bukvalno - panoramski stakleni krov površine 1.32 kvadratna metra, koji pokriva preko trećine ukupne površine krova.

Oni koji misle da je funkcija zatamnjivanja Magic Sky nedovoljna, će biti srećni da saznaju da takođe postoje i roletne. Ipak, zaista posebni detalji se mogu naći ispod automobila. Ovde je Mercedes poboljšao svoj Magic Body Control sistem sa Active Curve Tilting sistemom. U suštini, S-Class Coupe naginje se u krivini kao motocikl. Cilj je da se smanji bočni G efekat na putnike, i poveća komfor.

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group