2015 Ford Focus

2015 Ford Focus je dobio novi izgled...


Ford Focus je osvežio enterijer i eksterijer modela za 2015. godinu. Promene na polju eksterijera su vidljive kroz izbačeni nos automobila, ali i kroz drugačija svetla pozadi. Pored toga, vidljive su promene i kada je u pitanju amortizacija, što je uticalo da se kvalitet vožnje popravi. Međutim, najveće promene se vide iznutra, gde je izgled ,,svemirskog broda" zamenjen jednostavnim i kvalitetnim dugmićima koji su laki za korišćenje. 

Dostupne su dve verzije motora kada je u pitanju ovaj automobil: 2.0l motor koji proizvodi 160 ks i 1.0l motor sa turbo punjačem koji proizvodi 123 ks. Prva verzija je dostupna sa šestostepenim automatskim ili manuelnim menjačem, dok je druga verzija dostupna samo sa šestostepenim manuelnim menjačem. Iako će se naći u prodaji krajem ove godine, Ford još uvek nije izbacio cenu za ovaj automobil.

Model sa 1.0l benzinskim motorom je pomalo čudan, jer se oseća kao dizel. Sa prvom brzinom jedva krenete i odmah morate da prebacite u drugu brzinu zbog nedostatka obrtaja. Ipak, 2015 Ford Focus ima veliki broj obrtaja, a to znači da se automobil neće osećati kao da mu hvali snage. Pored toga što je neprijatan pri manjim brzinama, ovaj automobil je udoban i veoma prijatan pri većim brzinama. EcoBoost 1.0l je tih, i skoro da se ne može čuti buka u kabini. Takođe, ovaj automobil se lepi za put, što znači da je odličan i za zabavu.

2015 Ford Focus izgleda sjajno, ima lepši enterijer i odličan 1.0l motor. Takođe, ako često idete na duža putovanja, onda je ovo automobil za vas jer ne proizvodi veliku buku u kabini. 

Rivali ovom  automobilu su:

Chevrolet Cruze - lepi, mali automobil koji sa kvalitetnim enterijerom i dizel motorom obezbeđuje efikasnost i uživanje.

Honda Civic - ima interesatne pogone u klasi, i najbolja je po pitanju prefinjenosti.

Mazda 3 - automobil sa najviše stila, koji nudi mnoge dodatke i najbolji je po pitanju vožnje.

A. D.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group