2015 Detroit Motor Show galerija

Više slika

Više slika

Kamioneti i sportska vozila, ovo je ukratko opis 2015 Detroit sajma automobila, koji je održan kao prvi veći događaj u automobilskoj industriji ove godine...

 

Ford GT je bio zvezda ovog sajma. Treća generacija ovog čuvenog modela je odlična, i u potpunosti je odbacila retro izgled svojih prethodnika u korist novog, agresivnijeg. 

Cadillacov CTS-V, koji planira da napadne nemačke konkurente je ozbiljan igrač. Isto važi i za Lexus GS F, osim snage, koja je mogla da bude povećana. 

Tu je i Alfa Romeo 4C Spider, koji je napravio internacinalno predstavljanje u proizvodnom obliku, a mi uvek volimo kada se pojavi nova Alfa. Infiniti Q60 kupe koji je i dalje koncept, nije daleko od momenta kada ćemo ga videti na ulicama. 

Ford je pokupio mnogo pažnje i sa novim F-150 Raptor kamionetom. Nema šta da mu se zameri sa 250kg manje od prethodnika i moćnim 3.5 EcoBoost V6 motorom, iako još uvek nema zvaničnih podataka o performansama. Plus, izgleda odlično. 

Kamioneti su novi pravac kod Nissana sa svojim Titanom, Toyote sa Tacomom, Chevorlet je predstavio Silverado Sport i RAM 1500 Rebel. Najlepši, po nama, je došao iz Hyundaia, Santa Cruz. Za sada je koncept, a mi navijamo da uđe u proizvodnju. 

Bilo je još puno zanimljivih premijera, Volt II, Bolt Chevy i tako dalje, pa pogledajte i sami u galeriji...

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group