2014 Lexus IS 350 F Sport

Novi Lekus IS 350 F Sport ima sjajno novo odelo sa upadljivom rešetkom hladnjaka na prednjem delu i oštro-savijenim limovima na svojim bokovima...

Ako biste mogli da okrenete Lekus IS naopačke videli biste mnoge od tvrdih delova koji su zajednički za veći GS sedan.

Ali F Sport nije kompletno sportski. Unutrašnjost modela je izuzetno elegantno urađena. Sam prostor je izuzetno prostran. Pedala kočnice je prilično čvrsta što ne treba da čudi jer je naglasak na sportskim performansama. Postoji opcija da kliknite na opciju "Normal" i prilagodljivo vešanje se opušta da obezbedi nesmetanu, mirnu i izolovanu vožnju.

U F modelu, sportska sedišta su jedinstveno napravljena a ne samo umotana u kožu. Ova nova sedišta su mekom i prilagođena brzoj vožnji.

Farovi i zadnja svetla su veoma čudna kod modela, jer imaju dizajn koji se retko viđa. Sportski kupe sa 306 KS će gotovo sigurno pisati impresivne brojeve kada izađe na testiranje opremu ili kada se nađe na putevima širom Evrope. Ali njegova brzina dolazi, barem delimično, uz hladnu robotsku tačnost računara. To stvara priličnu distancu između vozača i mašine koje prigušuje zabavu.

K.Č.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group