Uhvaćena nova Astra

Malo je falilo da fotografi naprave fotografiju i enterijera novog Opelovog modela, ali su se zaposleni snašli na vreme i zaklonili dodatne detalje nove Astre 2016...

 

Nisu se toliko brinuli o spoljašnjosti prototipa, pošto je pažljivo kamufliran i nema konačnih, proizvodnih delova na njemu. Očekuje se da Astra 2016 bude prvi model koji će preuzeti stilske detalje sa modela Monza koncept koji je prikazan u Frankfurtu prošle godine i time najavi novi pravac u Opelu. 

Ovi detalji bi trebali da obuhvataju niži i širi prednji deo, sa prednjom rešetkom koja bi trebala da bude slična onoj na Monzi, kao i zaobljeniji zadnji deo automobila. Sa ovih fotografija izgleda da je Astra malo i porasla u dimenzijama i ponudila više prostora  za putnike. 

 GMova nova platforma će biti osnova nove Astre, a snaga će dolaziti iz nove linije Ecotec motora sa zapreminama od 1.0 do 1.5 sa snagom do 165ks, zajedno sa 1.6 turbo verzijom i 2.0 turbo za OPC model. 

Model sa petoro vrata koji vidite na slikama će pratiti model sa troje vrata. Na nekim tržištima se očekuje i sedan sa četvoro vrata.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group