Uhvaćen novi Mercedes Maybach S Class

Još jedan novitet nemačkog auto brenda testiran je na Nurburgringu...

Iako se Mercedes dobro potrudio da maskira ovo novo vozilo, možemo videti da nova Maybach S klasa donosi dosta novih karoserijskih primena, koje se ogledaju u novim branicima, spojlerima i sajtnama. Farovi i štopovi slabije se vide, ali takođe možemo primetiti da i oni poseduju redizajn.

Slušajte pažljivo i čućete neki šum motora, ali to nije dovoljno da biste razotkrili misteriju o tome šta će napajati ovaj model. Ipak, verovatno je da će zadržati V12 opciju, koja će očigledno biti brža od današnjeg Maybach S650. Stari model ubrzava od 0-100 km / h za samo 4,7 sekundi i ostvaruje maksimalnu brzinu od 250 km / h, zahvaljujući snazi 621 KS koju proizvodi 6.0-litarski motor, tako da će novi Maybach verovatno biti malo bolji i unapređeniji, ali će sadžati isti V12 agregat.

Stroži propisi o emisijama mogli bi prisiliti Mercedes  na pružanje električne varijanti nove S klase, ali to još treba da se potvrdi.

Pogledajte video klip ako želite da vidite kako se ovaj automobil pokazao na poznatoj nemačkoj stazi.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group