Uhvaćen novi električni Porsche Macan

Više slika

Više slika

Porsche je potvrdio da će Macan nove generacije biti električan, a sada su špijunski fotografi uhvatili novi model na testiranju.

Očekuje se da će novi Macan biti predstavljen sledeće godine i da bi ga Porsche potencijalno mogao ponuditi sa do četiri električna motora. Ovo poslednje ostaje da se vidi, ali Porsche je već otkrio da testira četvoro-motorni električni crossover i nagovestio je da će „električna vozila sa do četiri motora postati dominantna na tržištu“.

Naravno, Macan ne ide samo na električni pogon, jer bi to moglo uticati na prodaju jednog od najprodavanijih modela, pa će Porsche takođe ponuditi model sa benzinskim agregatom kako bi zadovoljio vozače koji ne žele, još uvek, da pređu na elektriku.

Što se tiče samog izgleda, novi Macan i dalje poseduje prepoznatljivu liniiju, ali sadrži blaga unapređenja i redizajnirane elemente koji se ogledaju u vidu branika, sajtni, spojlera i usisnika za  vazduh.

Poznati portal, "Carscoop", uspeo je da uhvati ovaj autombil na testiranju, pa zato pogledajte kako novi Macan izgleda.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group