Uhvaćen novi BMW serije 1

Pogledajte kako će izgledati najnovije izdanje popularne BMW serije 1...

Popularni portal „Carscoops“ još jednom je uspeo da dođe do fotografija novog BMW-a. Ovoga puta je u pitanju nova Serija 1 koja tek treba da bude zvanično predstavljena. Foto reporteri ovog portala uhvatili su novu bembaru na drumskom testiranju i zahvaljujući njima imamo prvi uvid u to kako će novi hečbek izgledati.

Iako se BMW potrudio da dobro maskira ovo vozilo, možemo videti da se radi o dosta većem i agresivnijem autu koji se razlikuje od svog prethodnika. Iz svih uglova, primećuje se da je nova Serija 1 masivnija i više podseća na neki krosover, nego na hečbek. Iako se sve linije na karoseriji ne mogu jasno videti, očigledno je da je BMW ovom autu pristupio sa sportske strane, što se jasno vidi po dizajnu.

Međutim, ono što je još interesantnije jeste da smo dobili prliku i da prvi put vidimo enterijer ovog auta. Sportski dizajn unapređen je elementima koji čine da pomislimo da je ovaj auto iz budućnosti,jer se u enterijeru jasno vidi futuristički uticaj.

Kontrolna tabla izgleda moderno i čini se da je potpuno elektronska, dok je media centar malo manji i ne skreće preveliku pažnju na njega, što i nije tako loše, jer se sva pažnja vozača usmerava ka volanu i komandama koje se nalaze oko njega.

Druge informacije vezane za ovaj model nažalost nemamo, jer BMW ne želi ništa da otkriva pre zvaničnog predstavljanja, ali pošto će se to desiti u skorijem vremenskom periodu, ostaje nam samo da još malo sačekamo.

Pogledajte fotografije:

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group