Uhvaćen novi Audi S3 2020

Više slika

Više slika

Špijunske fotografije nam otkrivaju detalje novog S3 modela...

Fotografije otkrivaju vrlo oštri i sportski izgled, inspirisan platformom koju deli VW Golf Mk8 i manji A1. Novi  S3 sadrži dodate stilske karakteristike kao što su otvori za vazduh u stilu Lamba koji okružuju instrument tablu, novi ekran za zabavu koji je ugrađen u samu tablu i koji je, čini se, blago nagnut prema vozaču.

Centralna konzola ima novi izgled, u kojem je smešten maleni selektor stepena prenosa za DSG menjač i nekoliko kontrola, uključujući i pokretanje motora.

Iza volana sa ravnim dnom nalaze se digitalni instrument pokazatelji koji su jasno vidljivi i moderni, dok se na vratima nalaze hvatači i nasloni za ruku.

U poređenju sa drugim Audi modelima, S3 Sportback će dobiti sportski komplet karoserije, sa restiliranom rešetkom, branicima i bočnim sajtnama. Promene će uključivati i veće usisne otvore za vazduh na prednjemi zadnjem difuzoru koji će imati  prostor za četiri izduvne cevi i naravno veće točkove.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group