Uhvaćen Golf 8

Napokon je osma generacija Golf modela uslikana bez maskirnih folija...

Iako su mnogi mislili da će se GOlf 8 pojaviti na sajmu autombila u Ženevi, VW je ipak pomerio njegovo predstavljanje koje će najverovatnije biti odloženo za sajam automobila u Frankfurtu. Ipak, popularni auto sajt „Carscoops“, uspeo je da dođe do fotografija novog Golfa koji ovoga puta nije u „maskirnom“ izdanju.

Na prvi pogled, Golf 8 deluje kao unapređena verzija Golfa 7, jer se vidi dosta sličnosti. Glavne razlike koje se mogu uočiti jesu širina koja je ovoga puta veća i retrovizori, koji su sada postavljeni na vrata. Moramo priznati da nismo baš oduševljeni izgledom ovog autombila koji nam deluje vrlo čudno. U nekim trenucima, čini se kao da je Golf 8 samo „istopljena“ verzija sedmice koja se proširila i izdužila.

Prednji deo jeste agresivniji, ali linija farova i prednje maske spuštena je više ka asfaltu, što automobilu daje čudan izgled. Zadnji deo automobila je takođe unapređen, ali ponovo jako podseća na Golf 7, naročito zbog iskošenih i izlomljenih štop svetala.

Fotografije enterijera još uvek nisu dostupne, a ništa se ne zna ni o ceni,kao ni o agregatima, tako da je još rano da osuđujemo ovo vozilo, ali ako ćemo da pričamo o estetskom utisku, onda nismo zadovoljni sa novim Golfom.

Foto: Carscoops

V.P.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group