Uhvaćen 2021 VW Golf R

Više slika

Više slika

Novi Golf 8 je testiran u Nurburgringu ...

2020 VW Golf MK8 je još uvek svež u našim mislima, ali nemački proizvođač je odlučio da  je vreme za nove modele koji su fokusirani na performanse.

Fotografski tim sa portala Carscoops uspeo je da slika novi Golf R model na testiranju u Nemačkoj i da nam pokaže šta nas to čeka. Na iznenađenje svih, Golf nije imao maskirnu foliju i bio je potpuno čist, tako da smo jasno mogli da vidimo o kakvim unapređenjima i promenama je reč.

Došlo je do nekoliko vizuelnih promena na karoseriji, uključujući postavljanje različitih prednjih i zadnjih branika. U pitanju je potpuno beli prototip koji se takođe može videti kako posedunje crne bočne sajtne i jedinstvene sportske točkove koji prekrivaju skup ojačanih kočnica sa plavim čeljustima. Sa zadnje strane se nalazi veliki spojler koji se proteže sa krova, kao i četvorovodni otvori i difuzor.

Dugo se nagađalo da će novi VV Golf R koristiti isti 2,5-litarski petocilindrični motor sa turbopunjenjem kao Audi RS3, RS Q3 i TT RS. Međutim, sad je potvrđeno da to neće biti slučaj.

Umesto toga, novi Golf R i dalje će koristiti 2,0-litarski turbopunjeni četvorocilindrični motor koji će proizvoditi snagu od 333 KS. Ovaj motor će biti uparen isključivo sa menjačem sa dvostrukim kvačilom i pogonom na sve točkove.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group