Špijunski snimci uvatili novo izdanje Quadrifoglio modela za 2024. godinu

Za petama Alfa Romeo Giulia i Stelvio modela koji su dobili svoja osvežena izdanja za 2024. godinu, novi sedan primećen je tokom testiranja po prvi put u vrhunskom Quadrifoglio izdanju...

Prilikom ažuriranja manjeg Giulia modela, italijanski proizvođač je dodao novi komplet farova sa revidiranim dnevnim LED svetlima i sveukupno daleko korisnijom pojavom, sa maskom hladnjaka koja je takođe u potpunosti osvežena.

Što se tiče ovog posebnog prototipa, ekipa Gabetz Spy Unit uhvatila ga je u crno/beloj kamuflaži oko farova, što je jasna naznaka da se radi o osveženom modelu. Pored toga, moguće je primetiti i privremene proizvođačeve tablice, zajedno sa debelim slojem prljavštine koji je na automobilu potpuno očigledan. Po svemu sudeći, ova druga stavka jasno naglašava da je ovaj prototip testiran u svim mogućim uslovima.

Pored restilizovanog prednjeg dela, novi Alfa Romeo Giulia dobija i pojedine enterijerne promene u poređenju sa standardnim modelom. Ovo znači da se unutra sada nalazi 12,3 inča velika instrument tabla, kao ona koja je pre mogla da se vidi u manjim Tonale izdanjima, kompletirana brojnim grafičkim modovima. Oni uključuju i Heritage postavku koja je dizajnirana kako bi kopirala izgled instrument satova Giulia modela iz šezdesetih godina.

Ne očekujemo da Alfa Romeo stigne sa bilo kakvim značajnim modifikacijama kada je reč o pogonskom sklopu Quadrifoglio serije. Sa tim na umu, izdanja za sledeću godinu najverovatnije će stići sa 2,9 litara velikim V6 agregatom, duplog turbo punjenja i direktnog ubrizgavanja, dobrim za 503 ks pri 6.500 rpm i 600 Nm obrtnog momenta.

Takođe, moguće je i da 2024 Giulia Quadrifoglio agregati budu posebno tjunirani na iste nivoe kao i ograničene GTA i GTAm serije, što bi potencijalno moglo da znači da će biti dobri za 533 ks. Šta god da se ispostavi kao tačno, sva snaga će biti usmerena na zadnju osovinu uz pomoć osmostepenog ZF automatskog menjača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Walter Vayr (@gabetzspyunit)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Walter Vayr (@gabetzspyunit)

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group