Škoda otkriva enterijer Vision koncepta

Popularni auto proizvođač predstavio je prvu sliku svog novog Vision koncepta...

Škoda je izjavila da će Vision koncept biti predstavljen u februaru 2020. godine, na sajmu automobila u Nju Delhiju i da ćemo tada napokon moći da vidimo SUV budućnosti ove kompanije. Međutim, o ovom automobilu trenutno nemamo mnogo informacija, osim zvanične koncept fotografije koja nam prikazuje kako bi enterijer trebalo da izgleda.

Iako je reč o koncept crtežu, Škoda jasno pokazuje pravac u kojem želi da ide. Reč je o kabini koja deluje vrlo luksuzno i futuristično, ali i moderno i kompleksno. U nadi da se približi drugim automobilskim gigantima, Škoda je rešila da maksimalno unapredi svoja buduća vozila i da stvori automobile koji će pružiti osećaj zadovoljstva i sreće svima koji u njih sednu.

Iako ne možemo biti sigurni da će enterijer Vision koncepta biti baš ovakav, sigurni smo da će imati dosta sličnosti, a to znači da nas čeka auto koji će nas sigurno oboriti sa nogu. Nažalost, fotografije eksterijera nemamo, niti informacije o agregatu, ali iz Škode kažu da će Vision SUV biti manji od Karoq modela.

Foto:ŠkodaDesign

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group