Prve fotografije novog Mitsubishi Pajero modela

Novi Pajero će zvanično biti predstavljen 25. jula...

Mitsubishi kompanija već duže vreme najavljuje predstavljanje novog Pajera i sada je napokon taj događaj zakazan za 25. jul kada će ovaj novi SUV biti predstavljen javnosti u Tajlandu. Međutim, špijunske fotografije procurele su na internet i već sada možemo videti kako će novi Pajnero izgledati.

Popularni auto portal „Carscoops „ objavio je ove fotografije i iako je vozilo na slikama zaštićeno maskirnom folijom, jasno se može videti da novi Pajero vuče inspiraciju od L200 pikapa.

L200 je vrlo uspešan Mitsubishi model, pa nije ni čudo što ova kompanija želi da iskoristi njegov dizajn za novog Pajera. Naravno, Pajero će biti SUV klasa vozila, a ne pikap, tako da on neće biti identičan L200 modelu, ali sličnosti su prisutne i lako se primećuju.

Drugi detalji vezani za ovo vozilo biće poznati 25. jula kada se auto predstavi javnosti, ali se očekuje da će se i agregat prebaciti iz L200 modela, pa da će novi Pajero posedovati 2.4 litarski motor koji će razvijati snagu od 178 KS.

Pogledajte fotografije i recite nam šta mislite o ovom automobilu?

Foto:Carscoops

V.P.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group