Prve fotografije 2021 Hyundai Sonata N-Line modela

Iako Sonata N-Line tek treba da bude predstavljen, imali smo priliku da vidimo špijunske fotografije ovog modela.

Automobil je i dalje nosio maskirnu foliju, ali donji deo karoserije je bio dobro vidljiv i ništa nije skrivalo ekskluzivne 19-inčne felne (koje su veće od onih na bilo kojoj drugoj Sonati) koje su se nalazile na gumama serije 245/40.

N-Line makeover dobija znatna unapređenja agregata. Motor je verzija turbo punjenja i hlađenja sa 2,5-litarskom baterijom. Jedan turbo opcija pojačava snagu sa 191 konjskih snaga na procenjenih 290 konja. Ovaj motor ipak nije N-Line ekskluzivan i debitovaće u drugom Hiundaievom modelu pre nego što Sonata N-Line bude u prodaji sledeće jeseni.

Promene na šasiji i trapu takođe su istaknute u N-Line-u, koji dobija svoje nove opruge, amortizere, kao i čvršće kočnice. N-Line takođe dodaje Sport + mod standardnim režimima vožnje , koji menja način upravljanja, kalibraciju gasa i stepen prenosa. Sport + će takođe dodatno uticati na sistem kontrole stabilnosti.

Što se tiče izgleda, N-Line sadrži dosta promena koje se ogledaju u unapređenim branicima, prednjoj masci i farovima, mada smo sigurni da se još detalja krije, ali ih ne možemo tako lako uočiti zbog maskirne folije.

Informacije o ceni i performansama još nisu dostupne, ali ćemo i to uskoro saznati, kada ovaj model bude zvanično predstavljen.

Pogledajte prve fotografije:

Foto: Auto Blog

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group