Prva špijunska fotografija novog Peugeot 508 modela


Kada se vrata sledećeg ženevskog sajma automobila, Geneva Motor Show, konačno otvore sledećeg meseca, kompanija Peugeot biće među desetinama proizvođača koji će predstaviti svoje nove modele...

Francuski brend će tada premijerno predstaviti potpuno novi 508 model, otkrivajući svetu novi dizajnerski jezik koji uvodi u proizvodnju svojih automobila. Međutim, pre nego što se sve to dogodi, imamo priliku da po prvi put pogledamo predstojeću sedan liniju, mada samo jedan njen deo, ali nam je ipak dovoljno da stvorimo sliku u kom pravcu ovaj brend želi da nastavi svoj rad.

Otkrivena od strane jednog kluba obožavalaca ovog brenda i njihovoj stranici na društvenim mrežama, potpuno crno/bela fotografija predstsavila je model koji deluje kao najnovija limuzina francuskog lava. Makar nas je tablica, na kojoj tako piše, navela da poverujemo.

Najprepoznatljiviji segment ovog automobila, koji možemo primetiti na fotografiji visokog kontrasta, jeste levo štop svetlo, koje deluje sastavljeno od četiri LED segmenta na vertikalnoj bazi u kompoziciji dijagonalnog ugla. Možemo pretpostaviti da suprotna strana poseduje identičan nagib i liniju kao ova.

Iako je prema svemu što vidimo teško odrediti, izgleda da je novi sedan zaista prisvojio ugaoni dizajn, nalik onom koji smo videli na Instinct konceptu prošle godine u Ženevi. Međutim, moraćemo da sačekamo još nešto manje od dve nedelje kako bismo dobili jasnu sliku, bukvalno i figurativno, novog proizvodnog automobila.

Za sve koji nisu upoznati, linija 508 trenutno služi kao glavna baza sedan opsega kompanije Peugeot. Trenutna generacija zamenila je modele 407 i 607 jednom linijom koja je prvi put debitovala 2011. godine.

Možemo očekivati da će sestrinska kompanija Citroen otkriti svoju verziju takođe, a kao što smo u prethodnom članku sa tim u vezi najavili, to će biti C5 varijanta i pojaviće se na istom sajmu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group