U javnost dospele fotografije novog modela Ibiza

Ovogodišnji sajam automobila Geneva Auto Show koji se održava u martu, sastojaće se od svetske premijere novog modela Seat Ibiza, ali ne moramo čekati toliko kako bismo videli španskog super minija.

Ove fotografije su stigle zahvaljujući poljskom časopisu koji je uhvatio kadrove modela Ibiza kompanije Seat koji je kreiran za ovu godinu i predstavljen na jednom događaju u Barseloni 31 januara.

Dizajn eksterijera predstavlja evoluciju trenutnog automobila Ibiza i potpuno je inspirisan poslednjim modelom Leon, toliko da neko ko nije dovoljno upućen u ovaj slučaj, vrlo lako može zahtevati dosta vremena kako bi razlikovao novi model Ibiza od Len serije, jednostavno posmatrajući slike bez ikakve predstave o samoj veličini automobila.

U putničkoj kabini, koliko možemo zaključiti iz jedne slike koja je prikazuje, deluje kao da je kompanija Seat pružila svom poslednjem modelu Ibiza, nešto manje razigran i mnogo zreliji izgled sa ugaonim linijama, ali i velikim ekranom namenjenom informativno zabavnom sistemu koji dominira centralnom konzolom.

Moraćemo sačekati do sutra kako bismo saznali sve o ovoj petoj generaciji modela Ibia, ali nemojte očekivati bilo kakva drastično različita uzbuđenja ispod haube ovog subkompakt automobila koji će u ponudi imati poznati jednolitarski motor VW grupacije, praćen turbo punjenjem i opremljen sa tri klipa, kao i novi TSI benzinski agregat, praćen sa nekoliko TDI dizel jedinica.

Ovaj novi model Ibiza formira bazu novog krosover modela smeštenog u porodicu Ateca terenaca kompanije Seat, kao mnogo pristupačnije alternative modela Audi Q2, iako verovatno bez opcije pogona na sva četiri točka.

N.Đ.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group