Procurele fotografije novih M3 i M4 modela

Više slika

Više slika

Prve zvanične slike M3 i M4 za 2021. godine procurele su na internet, malo pre nego što je dvojac zvanično predstavljen.

Kao što smo već znali, i M3 i M4 imaju kontroverzne nove rešetke i drastično menjaju prednji deo vozila. Dvojac takođe sadrži agresivne karoserrijske dodatkesa upečatljivim otvorima za vazduh. Oba takođe imaju oštre farove i agresivne zadnje maske sa četvorostrukim izduvnim cevima i podebljanim difuzorima..

Iako će izgled zasigurno izazvati kontroverzu među ljubiteljima BMw-a i širom automobilske zajednice, malo ko će se raspravljati sa novim pogonskim sklopom koji pokreće oba modela.

Imajući oblik dvostrukog turbokompresora od 3,0 litara, ovaj motor potiče iz modela X3 M i X4 M i proizvodiće 473 ks i 598 Nm obrtnog momenta u standardnom obliku. Oni koji žele malo dodatne snage moći će da kupe nove M3 i M4 u jačim verzijama sa 503 KS.

Većina varijanti novog BMW-a M3 i M4 dolazi sa osmostepenim automatskim menjačem koji pokreće sva četiri točka. Međutim, biće dostupne varijante pogona na zadnjim točkovima, kao i manuelni menjač sa šest brzina.

Foto:Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group