Procurele fotografije Maserati MC20 modela

Maserati MC20 za 2021. godinu procureo je na internet neposredno pre njegove onlajn premijere...

Spoljni dizajn MC20 se veoma razlikuje od ostalih modela koje trenutno proizvodi italijanski proizvođač. Spreda, automobil ima relativno meke i jednostavne linije i uključuje malu prednju masku i oštre usisnike za vazduh. Automobil sa srednjim motorom ima leptir vrata, a pozadi poseduje tanka LED svetla koja pomalo podsećaju na ona koja koristi hiper automobil Pininfarina Battista.

Slike objavljene na mreži takođe prikazuju unutrašnjost MC20. Maserati poseduje set sedišta presvučenih crnom i plavom kožom i enterijerne dodatke koji su narpalvjeni od karbonskih vlakana. Ostali ključni delovi kabine uključuju potpuno digitalnu tablu instrumenata i veliki infotainment sistem na dodir.

Koliko god intrigantni bili dizajn enterijera i eksterijera, najobljid etalj novog Maseratija je njegov pogonski sklop. Novi agregat je nazvan 'Nettuno' i predstavlja 3.0-litarski tvin-turbo V6 motor koji uključuje napredni sistem sagorevanja sa predkomorom sa dve svećice i ispumpava 621 ks pri 7.500 o/min. Za ovaj motor povezan je Getrag osmostepeni menjač sa dvostrukim kvačilom za koji se očekuje da pokreće zadnje točkove.

Buduće varijante MC20 mogle bi da uključuju hibridni model kao i potpuno električni model.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group