Predstojeći Fiat 600 po prvi put bez kamuflaže

Novi Fiat 600 model trebalo bi da se pojavi u nekom doglednom roku, ali sada su nove fotografije predstojećeg krosovera otkrile nešto više o njemu, ujedno predstavljajući prvi put da vidimo novu liniju neobjavljenog vozila bez bilo kakve kamuflaže...

Tri fotografije kreirane od strane Instagram naloga @cochespias predstavljaju nam 2024 Fiat 600 uhvaćen na javnim putevima, naverovatnije tokom priprema za kreiranje promotivnog materijala, što svakako objašnjava nedostatak pomenutog maskiranja.  

Iako je javnost imala priliku da vidi testiranje ovog vozila, sve fotografije i snimci otkrivali su samo koliko su upečatljivi farovi 600 modela u obliku oka. Ovi materijali takođe su predstavili crne detalje automobila u uglovima ’očnih kapaka’ - bez bolje reči za opisati - koji neodoljivo podsećaju na trepavice.

Pod njima, par nižih svetala, najverovatnije skretne signalizacije, deluju kao obrazi, dok gornja maska ispod oznake 600 evocira na usta. Efekat je takav da novi krosover deluje kao da će svakog časa početi da govori baš kao u popularnom crtanom filmu Cars.

Nešto niže ispod tablice nalazi se trapezoid koji naglašava da se tu nalaze senzori naprednih vozačkih asistencija novog krosovera. Sa druge strane, prednja maska je najverovatnije zadužena za usisavanje vazduha koji se dalje usmerava ka baterijskom pakovanju 600 modela.

Baziran na CMP/eCMP arhitekturi, novi model je bliski rođak Jeep Avenger, Opel Mokka i Citroen DS3 modelima, kao i ostalim malim Stellantis krosoverima. Snaga ovog modela, prema očekivanjima trebalo bi da stigne iz 54 kWh snažnog baterijskog pakovanja, koje će pokretati jedan električni motor, sposoban da generiše 154 ks i 260 Nm obrtnog momenta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CocheSpias (@cochespias1)

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group