Otkriven novi Opel Mokka

Više slika

Više slika

Opel je napokon predstavio novi model Mokka modela, koji ovoga puta sadrži i drugačiji logo...

Opel je opisao prednji kraj novog kompaktnog crossovera kao „izuzetno atraktivnih karakteristika koje su istovremeno disciplinovane i personalizovane “. Vi to možete shvatiti kako hoćete, ali jasno je da se VW potrudio da ovaj auto unapredi u svakom mogućem segmentu.

Mokka 2021, zasnivaće se na CMP (EMP1) arhitekturi, koju će deliti novi Corsa, Peugeot 208, 2008 i DS3 Crossback modeli. U poređenju s prethodnikom, lakši će biti za 265 kilograma, što mu pruža daleko bolje performanse i veću potrošnju.

Male jedinice sa unutrašnjim sagorevanjem formiraće porodicu motora, dok će oni koji favorizuju struju umesto ICE-a dobiti poseban Mokka-e model. Detalji oko električne varijante nisu poznati, ali mogao bi se koristiti isti pogonski sklop kao i kod 134 KS Corsa-e, koji puni 50 kVh bateriju i ima raspon od 330 km).

Opel će evropske isporuke Mokke započeti početkom 2021. godine, što znači da bismo prve zvanične fotografije mogli videti u narednim mesecima. Trenutne fotografije pokazuju oblik automobila i njegovu strukturu, ali skrivaju karoserijske detalje, tako da je mnogo toga prepušteno našoj mašti.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group