Otkriven Dacia Sandero RS

Brazilski sajt FlatOut je objavio set fotografija niske rezolucije novog modela uz Dacie, Sandero RS, koji je namenjen za tržišta gde ti modeli inače nisu pristuni...

 

Fotografija otkrivaju da će prednji i zadnji branik biti izmenjeni, tu su 16oinčne felne i zaamnjena zadnja svetla. 

Neki od ovih detalja su bili jasni i pre nekoliko dana kada je Renault predstavio Sandero RS kroz video. Nazvali su ga iznenađenjem za Latinsku Ameriku, što govori da nemaju nameru da ga prodaju nigde drugo, niti pod Dacia imenom. Tako da ako ste se nadali da ćete moći da nabavite Dacia Sandero RS, verovatno nećete biti u mogućnosti. Nije da nam je jasno zašto bi neko želeo takav model. 

Evropska tržišta gde se Dacia prodaje će verovatno u zamenu dobiti pojačanu verziju modela Twingo, ili ako žele nešto veće, mogu da se odluče i za Clio GT. Dolazi sa prenosom sa duplim kvačilo kao standard i 1.2 turbo motorom. 

Brazilski izvori govore da Renault Sandero RS će dolaziti sa 2.0 atmosferskim motorom, što je sasvim moguće za Latinsku Ameriku. Da se prodaje u Evropi morali bi da iskoriste turbo jedinicu koju možete da nađete u Clio GT modelu, koji je povezan na manuelni šestostepeni prenos. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group