Novi špijunski snimak pruža bolji uvid u naslednika Lamborghini Aventador modela

Naslednik ikoničnog Lamborghini Aventador modela nalazi se nikad bliže tome da postane realnost, sa novim špijunskim videom koji nam predstavlja ovaj superautomobil najdetaljnije do sada...

U prethodnih nekoliko meseci brojni špijunski snimci i fotografije otkrili su nam da je novi holo model italijanskog brenda dobio novi dizajnerski jezik, dramatično različit od svog prethodnika, ali je i dalje ostao veoma lako prepoznatljiv kao Lamborghini.

Prototip koji vidite nedavno je snimljen nedaleko od fabrike kompanije Lamborghini u Sant’Agati Bolonjeze, a iako nemamo uvid u njegov prednji deo, imamo prilično jasnu sliku o svemu što se dešava na brutalnoj zadnjoj strani.

Ukoliko ste pravi obožavalac automobila vaš pogled je verovatno odmah privučen izduvnim granama koje su smeštene na vrhu zadnjeg dela i nalaze se u liniji sa poklopcem motora, gde se kriju četiri izduvne cevi unutar dve heksagonalne izduvne grane. Pozicionirane na obe strane i nasuprot ovim izduvima nalaze se LED štopaljke.

Prisustvo veoma tanke kamuflažne folije takođe pruža jasan uvid u branik i difuzor, koji ovom automobilu daju krajnje dramatičan i zadivljujući izgled. Samim premeštanjem izduvnih grana iz uglova branika na vrh zadnjeg panela, kompanija Lamborghini je bila u mogućnosti da osigura da veći deo zadnjih guma bude vidljiv.

Tu je naravno i poklopac motora, koji je smešten iza malog vertikalnog zadnjeg vetrobranskog stakla i poseduje šest otvora za hlađenje ili škrga sa svake strane. Par letećih kontrafora na svakoj strani zadnjeg dela takođe je jasno vidljiv na ovom snimku. Dizajn trećeg kočionog svetla privlači veliku pažnju u prvi mah jer u potpunosti prati liniju krova.

Ovaj špijunski snimak ukazuje na legitimnost navodnih patent dizajnerskih rešenja ovog novog superautomobila koji su nedavno procureli u javnost, dok takođe indiciraju da se on nalazi na svega nekoliko meseci od zvaničnog predstavljanja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group