Novi Smart ForTwo Kabrio bez kamuflaže

Poslednje fotografije sledeće generacija ForTwo kabrioleta prikazuju ovaj model sa dva sedišta u obliku u kojem će se predstaviti publici na svojoj premijeri u Frankfurtu ove jeseni...

 

Osim logoa Smarta na prednjoj rešetci i pozadi, sve ostalo nema kamuflažu preko, pa možete da vidite mnogo pre premijere kako će izgledati proizvodni model. 

Stil ovog 2,69 metara dugog gradskog automobila je uglavnom nepromenjen u odnosu na kupe, osim razlike u vidu mekog krova (koji je verovatno elektronski i dostupan u različitim bojama), kao i mnogo manjeg zadnjeg prozora. Kao i prethodnici, Cabrio je zadržao B stubove. 

Nećete naći nikakve mehaničke promene, jer kabriolet pozajmljuje motore iz kupea, pa nudi 0.9 trocilindrični motor koji je postavljen pozadi sa 70ks, kao i turbo verzije sa 89ks, sa opcijom manulenog petostepenog prenosa, ili automatsko sa duplim kvačilom. Brabus model sa visokim performansama je takođe najavljen. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group