Novi Mini uhvaćen u Zagrebu

Pojavile su se fotografije novog Minija, u kabriolet varijanti i to ni manje ni više, nego kod naših komšija, u Zagrebu...

 

"Juče sam primetila Mini kabriolet", Rosen, koja je napravila fotografije je izjavila. "Kretao se ulicama Zagreba i u prvi mah sam mislila da je neko samo ofarbao Mini u boju koju koriste za test vozila. Kada sam videla znak WERKSTESTWAGEN' na zadnjem braniku, pomislila sam da je možda u pitanju stvarno test model."

I da, u pitanju je novi kabriolet model sa istim mekim krovom, kao i četiri sedišta kao i dva prethodnika. Mini kabriolet očigledno preuzima neke od stilskih elemenata nove generacije Mini modela. 

Prema informacijama biće dostupan u Cooper i Cooper S varijantama na jesen 2015. sa najjačom verzijom John Cooper Works sa Minijevim novim 228ks 2.0 turbo motorom koji će biti povezan na šestostepeni manuelni, ili šestostepeni Steptronic automatik, a pojaviće se u prvoj polovini naredne godine.

O.R.

 

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group