Novi Ford Bronco prelazi preko svih prepreka

Ford je polako počeo da otkriva detalje vezane za novi Bronco, a oni su više nego impresivni...

Iako još uvek ne znamo kako će ovaj auto skroz izgledati,sada smo imali priliku da u novoj reklamnoj kampanji kompanije Ford vidimo Bronco model na delu. On je bio prekriven maskirnom folijom, tako da ne možemo mnogo da komentarišemo o karoseriji i izgledu, ali bitno je da smo videli kako se ovaj terenac ponaša na nemilosrdnom i nepristupačnom terenu.

Ford se potrudio da vozačima omogući vozuilo koje će moći da pređe preko svih prepreka i čini nam se da će Bronco uspeti da zadovolji želje vozača. Ispod haube se nalazi snažni 2.3 litarski eko motor koji razvija 270 konjskih snaga, što je savim dovoljno da pogura ovaj auto preko velikog kamenja i rastresitog zemljišta. Pogon 4x4, kao i posebni vozčaki modovi omogućavaju da se ovaj auto nezaglavljuje i da sa lakoćom izlazi sa naizgled nepristupačnih mesta.

Ford Bronco će zvanično biti predstavljen na proleće 2020. godine, ali Ford nam je sada ipak prikazao delić njegove moći, pa zato pogledajte video klip i pažljivo obratite pažnju na sitne detalje.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group