Novi Chevrolet Corvette C8 model uhvaćen u akciji

Nova verzija Korvete koja tek treba da bude predstavljena primećena je na ulicama Detroita...

Korvete su oduvek važile sa savršene sportske automobile. Razlog za to jeste njihov savršeni dizajn, odlične performanse i tradicija koja čini da budu jedni od najpopularnijih vozila svih vremena. Pre samo nekoliko dana, nova Korveta C8 snimljena je na ulicama Detroita na svojoj probnoj vožnji. Auto je oblepljen maskirom folijom tako da se auto nije mogao baš najbolje videti, ali postoje 3D fotografije koje su endavno objavljene, tako da tu možete videti kako će ovaj automobil izlgedati.

Ipak, nemojte očekivati da će nova Korveta sadržati sve detalje sa prikazanih fotografija, jer je vrlo moguće da će Chevrolet uneti neke poslenje izmene i tako pokušati da iznenadi fanove ovog automobila.
Nažalost, još uvek ne znamo podatke o ceni, performansama i karakteristikama ovog auta, ali znamo da će vrlo brzo Korveta C8 biti predstavljena i da ćemo tada dobiti sve informacije koje nas zanimaju.

Pogledajte snimak test vožnje nove Korvete:

Foto: Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group