Novi Audi S8 2020 uhvaćen u Nemačkoj

Uhvaćen novi Audi S8 2020

Novi Audi S8 model uhvaćen je na poznatoj nemačkoj stazi, Nurburgring...

Izlgeda da je Audi spreman za zvanično predstavljanje ovog novog autobila koji bi trebalo da se nađe u prodaji 2020. godine. Na Nurburgringu, S8 je pokazao prilično zadovoljavajuće rezultate i pokazao da je u luksuznoj i prostranoj klasi, limuzina koje se svi trebaju bojati.

Pokreće ga snažni 4.0 litarski V8 motor koji je se takođe nalazi i u Porsche Panamera modelu, što znači da će Audi S8 moći da proizvede 530 konjskih snaga. Dakle, ovde nije reč samo o klasičnoj luksuznoj limuzini, već o automobilu koji će zadovoljiti sve zavisnike od brzine.

Što se tiče izgleda, Audi nije mnogo menjao klasičnu liniju, tako da nas očekuje aerodinamična i oštra karoserija sa velikim felnama i masivnim prednjim grilom.

Druge informacije, nažalost, još uvek nisu poznate, jer Audi nije mnogo informacija objavio, tako da ćemo morati da sačekamo zvanično predstavljanje ovog modela koje će najverovatnije biti zakazano sa sredinu ove godine.

Pogledajte video klip:

Foto: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group