Nove fotografije novog Golf 8 modela

Stižu nove informacije i detalji vezani za najpopularniji VW automobil...

VW kompanija otkrila je da će Golf 8 početi u septembru sa prozivodnjom i da ćemo već u oktobru dobiti i prvo zvanično predstavljanje, a da će nas prodaja prvih modela sačekati u februaru 2020. godine. To znači da nas samo još malo vremena deli od nove „osmice“ koju smo toliko dugo čekali.

Popularni auto portal „carscoops“ uspeo je da snimi Golfa u novoj akciji i da obezbedi fotografije koje nam omogućavaju da vidimo još bolje kako će ovaj auto izgledati. Imajte u obziru da ovo nije finalni izgled ovog modela i da se još par promena mogu videti na konačnom modelu, ali ove fotografije vam ipak mogu pomoći da shvatite o kakvom autu je reč i koliko će on biti drugačiji od prethodnih modela.

Iako VW sve informacije vezane za karakteristike i performanse skriva za zvanično prestavljanje, poznato je da će Golf 8 sadržati mnoštvo opreme kao što su moderni LED farovi, pomoć pri upravljanju, pomoć pri kočenju, kontrolu proklizavanja i digitalni kokpit sa ekranom od 8.25 inča.

Novi Golf je deluje dosta šire i agresivnije od prethodnog modela i mnogima se ne sviđa kako on izgleda, ali mi ovoga puta nećemo govoriti o izgledu, već ćemo vam pokazati fotografije, pa sami procenite da li je VW kompanija naprvila dobre izmene ili je pokvarila izgled najomiljenijeg nemačkog auta.

Foto: carscoops.com

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group