Mercedes otkrio delić enterijera novog GLA modela


Novi GLA model biće premijerno predstavljen 11. decembra...

Nova generacija Mercedes-Benza GLA i prvi ikada GLB mogu izgledati drugačije spolja, ali unutrašnjost  ova dva modela praktično je identična. Dokaz predstavlja slika koja prikazuje deo kabine novog GLA modela koji tek treba da bude oktriven javnosti. Iako se svi detalji ne vide na slici, jasno je da će unutrašnjost GLA modela biti gotovo identična kao i kod GLB modela koji je nedavno prikazan.

Primećuje se identičan dizajn vazdušnog otvora na strani vozača, kao i mali nabor ispod njega. Volan je takođe isti, kao i svi tasteri, uključujući i one koji se koriste za podešavanje električnog sedišta, upravljanje prozorima i bočnim retrovizorima i farovima, kao i upozorenje na mrtve uglove.


Mercedesov manji model crossovera ponudiće vrhunske materijale, poput kože i Alkantare kao i mogućnost  dvostrukog štepa na oblogama vrata i na sedištima. Takođe će biti dostupan i vrhunski multimedijalni sistem propraćen sjanim zvučnim sistemom koji će vožnju u ovom automobilu učiniti savršenom.

Za sada ne znamo druge informacije o performansama niti o agregatnim sklopovima ali 1. decembar nam se bliži tako da ćemo tada sve saznati o novom Mercedesovom crossoveru.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group