DS7 Crossback - luksuzni terenac bez maske

Fotografije koje su nedavno procurele u javnost prikazuju srednji terenac luksuznog ogranka DS koji se nalazi u sklopu kompanije Citroen...

Na internetu su se pojavile slike najnovijeg modela ovog brenda koji je uhvaćen kako se šunja ulicama bez bilo kakve kamuflaže i to samo mesec dana nakon što je prvi protoip ovog automomobila viđen na zvaničnom poligonu kompanije gde su njeni čelnici užurbano, ali predano, odrađivali zimske testove.

Tablice na ovom nemaskiranom automobilu nose naziv DS 7 Crossback, ali kako god da se model zove, znamo da će biti prvi terenac ovog brenda koji će se prodavati u Evropi i biti direktni rival Audi Q5 i BMW X4 modelima, jer je svima poznato da francuska firma želi da direktno napadne veliku nemačku trojku.

Fotografije koje je načinio predani prolaznik i veliki poznavalac automobila, otkrivaju DS 7 SUV koji poseduje potpuno drugačiju karoseriju od svih postojećih modela u floti kompanije. Najupečatljivije deluje njegov prednji deo koji se sastoji od oštrijih novih farova, što je suprotno kružnom dizajnu koji poseduje serija DS 3. Dodatno, možemo videti LED dnevna svetla koja poseduju mnogo više oblina kao i nezavisne okrugle maglenke.

Ispod karoserije se nalazi PSA EMP2 platforma, dok su pred kraj prošle godine iz kompanije ovu informaciju jednom prilikom i potvrdili.

Kada izađe na tržište, ovaj automobil će biti prvi DS model koji dolazi u ponudi sa priključnim hibridnim motornim sklopom, koji dolazi u sklopu sa novim dizel agregatom od 130 ks i 1,5 litara zapremine. Benzinski opseg motora koji se sprema za novi terenac dostizaće 240 ks, ali u modelima koji su okrenuti performansama.

Imajući u vidu vreme kada su ove fotografije nastale, čini se veoma mogućim da će novi DS terenac debitovati u martu mesecu na sajmu automobila u Ženevi.

N.Đ.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group