Bentley otkrio delić enterijera novog Bacalar modela

Ovaj auto biće predstavljen 3. marta na sajmu autombila u Ženevi...

Novo luksuzno vozilo biće Mulliner-ov proizvod koji će se proizvoditi u veoma ograničenom broju, a koji će predstavljati dizajn inspirisan Bentley-evim konceptnim automobilom EKSP 100 GT.

Ime Bacalar dolazi od jezera u Meksiku, popularnog turističkog odredišta koje je takođe poznato kao Laguna sedam boja zahvaljujući svojim jarko plavim i tirkiznim vodama. Očekuje se da će novi Bentley Mulliner Bacalar pokretati 6,0-litarski motor V12, koji proizvodi 626 KS i koji se nalazi pod haubom motora Continental GT i Fliing Spur modela.

Očekuje se da će Mulliner smanjiti proizvodni broj Bacalara na 10-12 jedinica, i da će svaki model koštati oko dva miliona dolara. Dovoljno je reći da će Mulliner tim srećnim kupcima pružiti sve zamislive mogućnosti, omogućavajući im da kreiraju i unaprede svoja vozila koliko god žele.

Bentley je sada objavio novu zvaničnu fotografiju na kojoj se mogu videti sedišta ovog vozila. Iako su mnogi mislili da će se ovde raditi o jednosedu sa centralnom vozačkom pozicijom, kao što je slučaj kod McLarena, sada možemo videti da će u Bacalaru biti mesta za vozača i suvozača.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group