Abarth 500 električni automobil snimnjen pred zvaničnu premijeru

Abarth 500 EV model uhvaćen je špijunskim objektivom tokom fotografisanja pred njegovo zvanično predstavljanje zakazano za 22. novembar...

Kao što možemo videti putem fotografija objavljenih putem instagram stranice imena Carzturbo, potpuno električni model nastavlja put regularnog kompakta, ali donosi i novi prednji deo sa daleko istaknutijim ABARTH oznakama. Ispod „nove“ njuške nalazi se sportski prednji branik sa vazdušnim zavesama i centralnim mrežastim umecima u obliku pčelinjeg saća.

Novi model stiže sa unikatnim prednjim sportskim spojlerom, koji je u kontrastu sa svetlo žutom bojom karoserije. Sportske stilske karakteristike ne završavaju se ovde, jer je ovaj automobil postavljen na atraktivne točkove sa jasno vidljivim škorpionima na centralnim kapama. Takođe možemo videti i crne poklopce retrovizora, grafike na karoseriji i sportske pragove.

Kompanija Abarth nije rekla previše o ovom modelu do danas, ali obećava da će on biti ’više Abarth nego bilo koji ranije’. Iako smo svi zakolutali očima na ovakvu izjavu, nema nikakve sumnje da će ova mašina biti dosta snažnija od standardnog Fiat 500 EV modela.

Nema nikakvih informacija o tome koliko snage ovaj model poseduje, ali novi 500 nudi prednje montiranu električnu jedinicu sa 94 ks ili 117 ks. Kupci mogu odabrati između 24 i 42 kWh snažnih baterijskih pakovanja, sa prelaznim opsegom od 320 kilometara, tako da će biti veoma interesantno videti koliko će ove cifre u slučaju Abarth poboljšanja skočiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @carzturbo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abarth_Official (@abarth)

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group