XVenture - jahta za istraživače

Renomirano holandsko brodogradilište, Heesen Yachts, skoro se udružilo sa britanskim studiom Winch Design, kako bi zajedno kreirali XVenture, spektakularni koncept koji za cilj ima da postane ultimativna istraživačka jahta…

Pedeset sedam metara dugački brod koji vidite u galeriji sadrži Van Oossanen trup i dolazi sa operativnim opsegom od 5.000 nautičkih milja, sa mogućnošću unapređenja. Markantni opseg krstarenja daje vam priliku da ovom jahtom dođete do udaljenih zaliva i uvala, sa prostorom i komforom sa sedam zvezdica. Jahta će biti konstruisana u skladu sa najvišim Lloyds Classification i bezbednosnim standardima, a ujedno može dobiti i opcioni hibridni sistem propulzije za smanjenje potrošnje goriva i neverovatno niske vrednosti buke i vibracije.

XVenture će ponuditi neverovatni volume enterijera, sa prozorima od poda do plafona koji omogućuju uživanje u opčinjavajućim pogledom sa glavne palube, iz gostinjskih i vlasničkih apartmana i iz salona smeštenog na gornjoj palubi. Jahta takođe sadrži opservacijsku palubu koja vam daje neverovatni pogled na more iz svakog ugla, sa staklenom zimskom baštom i bazenom ispred.

Heesen Yacht i Winch Design osmislili su ovaj neverovatni istraživački broj sa čitavom nizom pratećih prevoza na umu, za sve vrste ekspedicije: helikopterom, džet skijem, podmornicom, velikim tenderom, opremom za ronjenje i pecanje.

Heliodrom je dovoljno veliki za Airbus H135, a ujedno može igrati ulogu fiksiranog biminija koji zaklanja kokpit i bazen. Pored toga, tenderska garaža duple visine može primiti veliki Interpit 375 Nomad brod za sportski ribolov, uz dodatni Pascoe Beachlander koji će vas odvesti do i od obale sa velikim komforom i stilom, po bilo bilo kojim vremenskim uslovima.

Štaviše, ovde ima dovoljno mesta za tender za posadu, lični brod i brojne druge pogodnosti.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group