Xenos - jahta koja dolazi sa Bugattijem

Radikalni novi koncept hiperjahte, nije samo dizajnerski inspirisan aerodinamičnom municijom, već je takođe brz kao metak…

Xenos je ambiciozni dizajn nove jahte, koji bi, prema rečima svog tvorca, mogao dostići brzinu od 90 čvorova, što ga čini najbržop opcijom sa dužinom do 130 stopa. Xenos je delo italijanskog dizajnera, Pjerpaola Lazarinija iz Lazzarini Design Studio, što se samo na osnovu estetike donekle moglo pretpostaviti, a brzina je samo jedan deo njegove privlačnosti. Hiperjahta dolazi sa odgovarajućim Bugatti superautomobilom, po ceni od 32.8 miliona dolara.

Konstruisana od karbona i aluminijuma, uglađena hiperjahta dizajnirana je za ljude koji zapravo preferiraju glisere. Naravno, zbog cene po kojoj se prodaje, ona se može savršeno prilagoditi potrebama svog vlasnika. Može se kupiti sa uobičajenim trupom, a može biti opremljena dvostrukom, trostrukom ili četvorostrukom postavkom motora, što joj daje raspon konjskih snaga između 7.300 do 15.000 KS.

Zahvaljujući integrisanom sistemu solarnih panela koji su dizajnirali stručnjaci za obnovljive izvore energije, hibridni brod će biti sposoban da krstari do osam sati, bez buke, CO2 emisija ili dima. Takođe će biti opremljen nizom sigurnosnih funkcija u vezi sa Covid-19, uključujući sistem za reciklažu vazdušne sanitarne zaštite, termalne skenere za nadgledanje temperatura sa sigurne udaljenosti i UV-C / UV-V germicidne sijalice.

Pored solarnih panela, Xenos ima velike fotohromne prozore koji menjaju prozirnost u zavisnosti od intenziteta svetlosti.

Njen izgled se može u potpunosti prilagoditi. Ovaj primer ima posebnu podesivu konstrukciju mosta koja vam omogućava da vozite svoj odgovarajući Bugatti direktno na pristanište. Na gornjoj palubi se nalazi i ekspanzivan salon, uz tri prostrana apartmana, kuhinju i dnevni boravak na donjem spratu. U međuvremenu, vodene igračke i tenderi mogu se skladištiti u zatvorenom prtljažniku na krmi.

Brzina, stil i Bugatti, šta vam je još potrebno?

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group