Vela – moderna bioskop jedrilica

Đanmarko Kardija, jedan od najtalentovanijih mladih dizajnera jahti u svetu danas, skoro je predstavio svoj najnoviji projekat, nazvan Vela…

U pitanju je veličanstveni koncept jahte, koji na veoma interesantan način koristi Dyna Rig jedra. Ukoliko ste pomislili da su Dyna Rigs jedra retki prizor, znajte da ste u pravu, jer u svetu nema mnogo jahti koje ih koriste. Na Vela konceptu, jedra su dobila dualnu svrhu, jer se jedan njihov deo može koristiti kao platno za bioskop na otvorenom.

Ukupno, Vela na sebi nosi ne manje od 1.850 kvadrata jedara. Pored toga, veličanstvena jahta opremljena je hibridnom propulzijom, kako bi se smanjila eventualna zagađenost.

Enterijer jahte dolazi sa četiri kabine za goste i jednom master sobom, wellness prostorom sa teretanom, veličanstvenim spa odeljkom i beach klubom, koji je popunjen barom i velikim ležaljkama za opuštanje na suncu. Jahta je dugačka 80 metara, sa širinom od 14.3 metra, pa lako može primiti do deset gostiju. Kako vam se čini?

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group